Beweging

Hoe actief ben jij?
Bewegen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest: het zorgt er namelijk ook voor dat je hersenactiviteit gestimuleerd wordt. De kans dat je op latere leeftijd vitaal blijft, neemt toe als je iedere dag minstens een half uur lichamelijk actief bent.


Vitale mensen uit de Blue Zones bewegen veel, maar doen weinig aan intensieve sport. Ze bewegen op verschillende manieren: tuinieren, wandelen, fietsen, dansen of zwemmen.

Afwisseling van beweging is belangrijk, maar wat je ook onderneemt: het belangrijkst is dat je ervan geniet. Op basis van je doelstellingen, wat jij leuk vindt en wat je nodig hebt, gaan we met jou aan de slag. In ons aanbod van activiteiten staat plezier voorop:

Personal training
Hierbij wordt je persoonlijk uitgedaagd door een trainer die bij jou past. Wij werken met een team van personal trainers. Iedere trainer heeft zijn of haar specialiteit, zoals krachttraining, conditietraining, revalidatie, sport specifieke training, zwemmen, yoga enzovoort. Hierbij is niet alleen je lichamelijke inspanning belangrijk, er wordt ook aandacht besteed aan je mindset, rustmomenten en voeding.

Small Group Training
Elkaar motiveren en uitdagen kan sporten een stuk leuker maken. Daarom bieden we Small Group Training aan. Hierbij wordt getraind in kleine groepen van 4 – 6 personen. Persoonlijke aandacht blijft hierbij centraal staan. Een Small Group Training kan voor elke beweegvorm gecreëerd worden, of het nu fitness, zwemmen, hardlopen, yoga of pilates is. Elke behoefte kan ingevuld worden.

Groepstraining
Get Blue biedt meerdere premium pakketten aan: Get Blue Startpakket, Beweeg & Weet Meer. Hier zullen binnenkort nieuwe programma’s bijkomen. Hierbij ga je aan de slag in een groep van 6 – 10 personen. Na elke training of activiteit is er gelegenheid om koffie/thee en een eiwitrijke snack te nuttigen die je lijf voedt met wat het op dat moment nodig heeft. Daarbij heb je de mogelijkheid om nog even gezellig na te praten.

Fysiotherapie 
Om een lichamelijke klacht, blessure of bewegingsbeperking te behandelen, kiezen we vaak voor een combinatie tussen behandelingen op de behandeltafel en oefentherapie in onze trainingsruimte. Je krijgt de tijd en aandacht die nodig is. Ook hebben we het beweegprogramma Sterk en In balans, waarbij de focus ligt op het trainen van balans doormiddel van krachttraining en balansoefeningen.

Mylogenics
Deze zeer specifieke methode kan zorgen voor snelle pijnverlichting, directe verbetering van prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven. De focus ligt hier met name op de oorzaak van een klacht of bewegingsbeperking en niet alleen op het aanpakken van het gevolg. Zo kunnen dus ook toekomstige klachten voorkomen worden.

Om kennis te maken met Get Blue bieden wij het Get Blue Startpakket. Wij nodigen je van harte uit om hieraan deel te nemen.