Over Ons

Er was eens… Een sportieve ondernemer. We noemen hem meneer Fieldhouse. Hij heeft zijn eigen bedrijf: Get Flexible. Hiermee wil hij op een sportieve manier mensen een goed gevoel geven. De dingen kunnen voor hem niet snel genoeg gaan: hij voelt zich thuis in een dynamische wereld waarin hij graag de grenzen opzoekt. Over the top? Welke top? Stoer, flexibel, krachtig. Dat is meneer Fieldhouse, en dat is Get Flexible.

 

Mensen een goed gevoel geven.

Toen was daar… Een sportieve onderneemster. We noemen haar mevrouw Coldwine. Zij streeft naar een wereld waarin mensen samen gezond en gelukkig leven. Daarom zit zij bij Get Flexible helemaal op haar plek. Ze kan zichzelf totaal op laten gaan in interessante artikelen, boeken en documentaires over voeding, beweging en lifestyle. Zo kwam ze te weten over de Blue Zones: gebieden in de wereld waar mensen tot ongewoon hoge leeftijd kerngezond blijven. Dat fascineerde haar.

Tot ongewoon hoge leeftijd kerngezond blijven.

“Zeg, is het een idee om binnen Get Flexible meer aandacht te besteden aan mensen met meer levenservaring?” vroeg Coldwine tussen neus en lippen door. “Je bedoelt… ouderen?” zei Fieldhouse. “Nou, zo wil ik het niet noemen, maar: ja. Ouderen. Ze hebben de eerste helft van hun leven gespendeerd aan werken en de kinderen opvoeden. Nu is het eindelijk tijd voor henzelf, ze gaan een nieuwe levensfase tegemoet. Ik vind dat ze enorm inspirerend kunnen zijn. Hun ervaringen en verhalen zijn denk ik een waardevolle toevoeging voor anderen. Lekker in je vel zitten en er goed uit blijven zien is voor hen ook nog steeds belangrijk, ook al denk jij misschien van niet. We kunnen niet ontkennen dat gezondheid een grotere rol begint te spelen tijdens het ouder worden. Moeten we niet juist hen een helpende hand bieden om vol energie in het leven te blijven staan?”
“Ik weet het niet ho…” – voordat hij zijn zin af kon maken, schoof Coldwine haar laptop voor z’n neus.

Wauw… Ja, zo wil ik ook wel ouder worden!

“Maak kennis met Ellsworth Wareham. Op 97-jarige leeftijd betreedt hij de operatiekamer. En niet als patiënt, maar als hartchirurg…
Dit is de 92-jarige Harriette Thompson, de oudste vrouw ter wereld die de marathon van San Diego uitliep…
Zie hier Stamatis Moraitis, die 30 jaar na zijn diagnose van longkanker kerngezond en kankervrij zijn wijngaarde verzorgt, enkel door zijn leefstijl aan te passen… ”

Fieldhouse keek Coldwine met glunderende ogen aan. “Wauw… Ja, zo wil ik ook wel ouder worden!
“Dat dacht ik”, glimlachte ze.

En zo is Get Blue tot stand gekomen. Met de kracht, flexibiliteit en energie van Get Flexible biedt Get Blue een totaalpakket aan services die aansluiten op jouw behoeftes, om vol vitaliteit in het leven te blijven staan.

Lees hoe de Blue Zones ons geïnspireerd hebben
Benieuwd naar ons team? Bekijk hier Ons Team