Ontspanning

Ontspan jij voldoende?
Er is maar één tijd: jouw tijd! Het is aan jou om te bepalen wat je met die tijd doet. Hoe geniet je daar zo optimaal en gezond mogelijk van? Hoeveel quality time neem je voor jezelf?


Ontspanning is net zo belangrijk als inspanning. We functioneren het best wanneer er balans is tussen activiteit en rustmomenten waarin lichaam en geest kunnen herstellen.

Massages
In het Get Flexible Experience Center in Amersfoort hebben we een speciale wellnessruimte waarin je heerlijk tot rust kunt komen. We bieden daarbij verschillende massages:

Wellness Massage 
Deze ontspannende massage zorgt voor soepele spieren, warmte en hernieuwde vitaliteit. Dit helpt bij het (preventief) bestrijden van de gevolgen van stress, zoals hoofdpijn en een stijve nek.

Hotstone Massage 
De therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van aromatische oliën hebben een verzachtende werking op spieren, lichaam en geest. Deze behandeling is geschikt voor verschillende soorten lichamelijke klachten, maar ook voor iedereen die intensief wil genieten van een heilzame ontspanning.

Aroma Touch Techniek
Deze massage bestaat uit vier stappen: stressvermindering, versterken van het immuunsysteem, verminderen van ontstekingen in het lichaam en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase). Bij elke stap worden twee etherische oliën gebruikt. Deze behandeling helpt het zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen.

Sportmassage 
Vaak blijven sporters te lang doorlopen met spierpijnklachten en blessures. Hierdoor kunnen spieren, pezen en gewrichten beschadigd raken. Door middel van deze massage worden de spieren voor of na een (sport)prestatie optimaal behandeld. Het helpt de lichamelijke conditie te behouden of te verbeteren. Daarnaast kunnen blessures voorkomen of behandeld worden.

Pilates, Yoga en Mindfullness
Ook bieden we ontspannende vormen van beweging zoals Pilates en Yoga. Hierbij ben je zowel met je lichaam als je geest bezig. Mindfullness oefeningen helpen je om bewust in het leven te staan, bewust handelingen te verrichten en je minder af te laten leiden door je gedachten. Dit helpt om meer met aandacht te leven.

Visagie Workshop
Hoe je je van binnen voelt, straal je van buiten uit. Kom je mooi maken bij de visagie-studio in het Get Flexible Experience Centre! In een workshop van 2,5 uur beleef je alleen of samen met vriendinnen, zussen of (klein)dochter een ontspannen én leerzame avond. Je leert onder andere welke kleuren het best bij je passen, hoe je oneffenheden weg kunt werken en je krijgt advies over gezichtsverzorging. De gebruikte make-up is op natuurlijke basis, hypoallergeen, dierproefvrij en geschikt voor de rijpere huid.

Lifestyle coaching
Gun je jezelf nog geen rust en ontspanning?
Onze integraal leefstijlcoach kan je leren om meer tijd voor jezelf te nemen. Hier lees je meer over bij de pijler Zingeving.

Om kennis te maken met Get Blue bieden wij het Get Blue Startpakket. Wij nodigen je van harte uit om hieraan deel te nemen.