Zingeving

Waar sta je ’s morgens voor op?
De dag beginnen met een doel voor ogen, dat kan je levensverwachting met wel 7 jaar verlengen. Wil jij leven vanuit je hart, vol passie en energie? Wij kunnen je helpen om voornemens om te zetten in daden.


Samen met onze integraal leefstijlcoach ga je aan de slag om jouw veranderwens in kaart te brengen, en hiervoor een plan te maken. De leefstijlcoach laat je inzien wie je op dit moment bent vanuit je gedachten, gevoelens, overtuigingen en fysieke gesteldheid. Er wordt een spiegel voorgehouden: ben je wie je wil zijn?

Afhankelijk van het plan en de vooruitgang, wordt er in gemiddeld 6 tot 10 sessies gewerkt aan hoe je betere keuzes kunt maken en hoe je deze omzet in nieuw gedrag. In haalbare stappen begeleidt de leefstijlcoach je richting het gewenste doel.

Yoga en Mindfullness
Met yoga en mindfullness ben je zowel met je lichaam als je geest bezig. Mindfullness oefeningen helpen je om bewust in het leven te staan, bewust handelingen te verrichten en je minder af te laten leiden door je gedachten. Dit helpt om meer met aandacht te leven.

Om kennis te maken met Get Blue bieden wij het Get Blue Startpakket. Wij nodigen je van harte uit om hieraan deel te nemen.